Nurcan Olgaç Anaokulu
Doğan mah. Şeyh Musa Caddesi MERKEZ/SİİRT

VİZYON

Eğitim camiasında faaliyet gösteren diğer anaokullarına göre farklılıklarımızı ön plana çıkararak uluslararası kabul görmüş metotlarla ulusal ve kültürel değerlerimize bağlı olma prensibiyle, anaokulları arasında en ön saflarda yer alan bir okul olmak.

MİSYON

Rekabetçi, güncel ve sürdürülebilir kaliteli bir eğitimle çocuklarımızı onların iyi yetişmesinde rol oynayacak bilgi ve beceri ile donatarak, güzel ahlak ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek eğitim camiasındaki tecrübemizi, gerek güler yüzlü eğitim anlayışımızla, gerekse etik değerlere sahip hizmet prensibimizle ülkemiz fertlerinin hizmetine sunmak.

İKİLİ

DOĞAL GAZ

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK ORTALAMA 1000 METRE HÜKÜMET BULVARI KAVŞAĞINA YÜRÜME MESAFESİ 10 DAKİKA